© Krijnen's Corporate Services. Uw partner voor (tijdelijke) projectondersteuning.

--- Corporate Services ---

Websites door Krijnen's Web Management

Krijnen's exploiteert verschillende portaal, amusement & verzamelwebsites op het gebied van onder andere: muziek, radio, speelgoed, verzameling en shopping. Hieronder ziet u een overzicht van onze websites.

Radiozenders.FM

De Nederlandse radioportal waar men gratis kan luisteren naar meer dan 200 radiozenders! Deze website heeft recent prijzen gewonnen voor: Beste Radio Website & Populairste Radio Website van 2020. Ook voor het jaar 2021 is de site weer genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezingen!

Verjaardag.shop

Deze website is opgezet met inspiratie gebaseerd op eigen ervaringen. Bij zowat elke verjaardag in de familie of vriendenkring rijst namelijk dezelfde vraag weer op; Wat moet ik hem of haar toch cadeau geven? Deze website helpt de bezoeker met het kiezen van een passend verjaardagscadeau.

OnlineRadio.FM

De website: OnlineRadio.FM richt zich voornamelijk op Belgische online radio luisteraars met een landschap van zowel Nederlandstalige als Franstalige raadiozenders. Het concept van deze radioportal is afgeleid van onze succesvolle Nederlandse variant Radiozenders.FM.

Radio luisteren via internet.

Al ruim 11 jaar ben ik (Sander Krijnen) samen met vriend Nick Wagelmans bezig met websites op het gebied van online radio luisteren. De eerste radioportal (provincie.fm) die we hebben opgezet was vooral gericht op regionale radiozenders uit Nederland. Na het ontdekken van een aantal goede domeinnamen in het jaar 2010, hebben we ook een aantal landelijke radioportals gemaakt, waarbij de meeste aandacht is besteed aan de Nederlandse radio website: Radiozenders.FM, waar overigens ook regionale radiozenders te beluisteren zijn. Later hebben we ook een Belgische variant ontwikkeld op het domein: OnlineRadio.FM. Hier kan men alle grote radiozenders uit België vinden op een overzichtelijke pagina.

Populaire radio website.

De website Radiozenders.FM is in de loop der jaren steeds populairder geworden. In het jaar 2013 werden we voor het eerst genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezingen. Hierop volgde een vruchtbare samenwerking met mediabedrijf Sanoma wat in die tijd eigenaar was van een interessant portfolio aan Nederlandse media merken waaronder Startpagina.

Op een van de bekendste websites van Nederland: Startpagina.nl, mochten wij namelijk de content op de radiopagina gaan verzorgen. Zes jaar later in 2019 werd Radiozenders.FM wederom genomineerd voor Website van het Jaar en wist toen de 4e positie te bereiken voor zowel beste als populairste website in de categorie media. Hiernaast / onder vind je de radio widget die wij hebben ontwikkeld voor Startpagina.nl.

Prijzen Radiozenders.FM

In het jaar 2020 & 2021 werd Radiozenders.FM voor de derde en vierde keer genomineerd voor de verkiezingen van de publieksprijs: Website van het Jaar. Tijdens deze twee edities won de website de volgende drie awards:

Lees meer..

Radio widget Startpagina.nl