© Krijnen's Corporate Services. Uw partner voor (tijdelijke) projectondersteuning.

--- Corporate Services ---

Krijnen's nominaties & prijzen

Sinds 2009 houdt ik mij al bezig met het maken en runnen van (amusements) websites. In de afgelopen jaren heb ik de focus vooral gelegd op de exploitatie en het onderhoud van de radioportal: Radiozenders.FM. Deze website ben ik samen met goede vriend Nick Wagelmans als hobby gestart in het jaar 2010. Inmiddels is dit hobbymatige project uitgegroeid tot een bekende middelgrote website in Nederland. Vele duizenden bezoekers weten dan ook dagelijks de weg te vinden naar deze handige radio startpagina. Onze vele uren inspanning voor dit project hebben al meerdere malen geleid tot een nominatie voor de Website van het Jaar verkiezingen. Dit jaar is Radiozenders.FM verkozen tot populairste radio website van Nederland en vorig jaar won de website zelfs twee awards in de website van het jaar verkiezing van het jaar 2020.

Website van het jaar 2021!

Ook deze keer is Radiozenders.FM weer in de prijzen gevallen tijdens de Website van het Jaar verkiezingen van 2021! De Website van het jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Multiscope en Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.

Website van het jaar 2020!

In 2020 is onze website Radiozenders.FM door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot "beste website" & "populairste website". Hierbij hebben wij de twee bovenstaande awards in ontvangst mogen nemen en mogen we gedurende 2021 de award titel beste radio site en Populairste Radio Website dragen op de website.

Nominatie WVHJ 2019!

Tijdens de tweede nominatie in 2019 wist Radiozenders.FM de vierde positie te bereiken in de categorie radio voor zowel beste als populairste website, in een rij van twaalf prominente namen als: Radio 538, Qmusic, SLAM!, SkyRadio, NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, FunX, Radio 10, Top40 en concullega Nederland.FM. De prijzen gingen in dat jaar naar: Radio 538 (beste website) & Radio 10 (populairste website).

Onze websites in de media:

Hieronder vind je krantenkoppen naar aanleiding van het winnen van de prijzen tijdens de Website van het Jaar verkiezing 2020. Klik op deafbeelding om het volledige artikel te lezen op de betreffende nieuwswebsite.