© Krijnen's Corporate Services. Uw partner voor (tijdelijke) projectondersteuning en website beheer.

--- Corporate Services ---

Over Krijnen's Web Management..

Sander Krijnen, eigenaar van Krijnen's Web Management.

Welkom op mijn bedrijfswebsite! Hier vindt u informatie over mijn activiteiten en drijfveren als zelfstandig ondernemer. Sinds medio 2008 ben ik bezig met het maken van websites. In eerste instantie als hobby en tegenwoordig als bedrijf. Naast de exploitatie van de eigen websites ondersteun ik ook andere bedrijven met diverse online zaken.

Online zaken uitbesteed..

Als ondernemer bent u natuurlijk graag volop bezig met uw bedrijfsactiviteiten.

Of u nu timmerman, dakdekker, kapster, zanger / zangeres, muzikant bent, of u runt een restaurant of café. Uw klanten bedienen met uw diensten is uiteraard uw eerste prioriteit. De online identiteit van uw onderneming kan bestaan uit een professioneel portfolio van uw producten en/of diensten en vormt hiermee het visitekaartje van uw bedrijf op het internet. Via het internet kunnen vele potentiële klanten kennis maken met uw diensten, omdat immers nagenoeg iedereen eerst op internet op zoek gaat naar het product, het bedrijf of de dienst waar men meer over te weten wil komen. Hier kunt u op in spelen met een eigen bedrijfswebsite.

Op uw eigen bedrijfswebsite communiceert u onder andere belangrijke informatie omtrent uw onderneming zoals: openingstijden, de beschrijving van de door u geleverde diensten, de werkregio, de menukaart, uw optredens, uw tarieven en nog veel meer. Natuurlijk heeft u het al druk genoeg met uw core business en zit u er niet op te wachten om nog veel vrije uren in uw online identiteit te steken. Hier komt Krijnen's Web Management in beeld als partner voor al uw online bedrijfscommunicatie. Krijnen's Web Management, richt zich namelijk vooral op het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Alles onder één dak, tegen een eerlijke prijs..

Hosting, domeinnaam, website, e-mail en persoonlijke support.

Een website in beheer bij Krijnen's website exploitatie & beheer, betekend een All-in pakket! Bij het opzetten van een website komen namelijk een aantal (voorbereidende) zaken kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;

  • het registreren van een domeinnaam.

  • het afsluiten van een hosting pakket.

  • het koppelen van uw domeinnaam aan een webruimte.

  • het instellen van een bedrijfs e-mail zodat u kunt mailen vanuit uw bedrijfsnaam.

  • het optimaliseren van de website in de zoekmachines (SEO).

Alle bovenstaande zaken kan Krijnen's van u over nemen. Wanneer u kiest voor Krijnen's, kiest u voor gemak, korte lijnen en een persoonlijke support! Neem gerust contact met mij op om vrijblijvend te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Klik hier om mij direct een berichtje te sturen.

Bekijk hier de websites die beheerd worden door Krijnen's Web Management.

Met vriendelijke groet,


Sander Krijnen

Sander Krijnen - Krijnen's

Sander Krijnen - Krijnen's Web Management