© Krijnen's Corporate Services. Uw partner voor (tijdelijke) projectondersteuning.

--- Corporate Services ---

Snel extra helpende handen..

bedrijfs/project-ondersteuning,

Allereerst,

Van harte welkom bij: Krijnen's Corporate Sevices, Business Support!

Op deze pagina vindt u informatie over activiteiten van Krijnen's Corporate Services op het gebied van bedrijfsondersteuning. Naast het exploiteren en beheren van websites, ondersteunt Krijnen's namelijk ook bedrijven met diverse zaken.

Ondersteundende diensten.

Veel ondernemers hebben behoefte aan tijdelijke/projectmatige bedrijfsondersteuning.

Vrijwel elk bedrijf heeft weleens behoefte aan tijdelijke of projectmatige ondersteuning, ofwel een paar extra handen om het project een boost te geven of iemand die uw bedrijf kan helpen met bepaalde werkzaamheden tijdens een project. Krijnen's Corporate Services denkt graag met u mee!

Projectmatige ondersteuning.

Individuele projecten binnen ondernemingen, ze zijn er in allerlei verschillende sectoren. Wat bijna alle projecten gemeen hebben, is de behoefte aan extra handen om het werk aan te kunnen. Zo kunnen er extra handen nodig zijn om een deadline of opleverdatum te halen. Krijnen's Business Support richt zich vooral op bouw, transport en logistieke projecten. Van begeleidende, toezichthoudende werkzaamheden m.b.t. tot veiligheid tot het sjouwen van aan te voeren goederen voor uw project en het ondersteunen van uw uitvoerder(s).

Wanneer kan er bedrijfsondersteuning worden ingeschakeld?

Voorbeelden waarbij Krijnen's Business Support uw bedrijf of project ondersteuning kan bieden:

  • U bent op zoek naar bedrijfsondersteuning, vanwege onderbezetting.
  • Er zijn meer handen nodig om uw project op te leveren voor een bepaalde datum.
  • Uw personeel is tijdelijk afwezig wegens zwangerschapsverlof of (langdurige) ziekte.
  • U heeft te maken met een aangepaste bedrijsvoering vanwege de Corona/Covid-19 perikelen.

Ondersteuning in crisistijd.

Op dit moment verleent Krijnen's ondersteuning in de zorgsector in het kader van opschaling als gevolg van de Coronacrisis. Lees hier meer..

Gecertificeerd personeel inhuren.

Wanneer u de samenwerking aangaat met Krijnen's Business Support, bent u ervan verzekerd dat u gecertificeerd personeel inhuurt! Met name voor werkzaamheden in de bouwsector is Krijnen's VCA gecertificeerd. Het VCA-certificaat wordt op vrijwel elke bouwplaats geëist. Met het inhuren van Krijnen's haalt u ook meteen een extra bedrijfshulpverlener in huis! Een Bhv'er is wettelijk verplicht voor alle bedrijven met medewerkers (zelfs al bij 1 medewerker!). Hieronder leest u meer over de certificeringen.

Veiligheid, Gezondheid en Millieu Checklist Aannemers.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met dit VCA-certificaat legt uw bedrijf de basis om elke dag weer veiligheidsbewust, millieubewust en op een gezonde manier te werken. Het hebben van een VCA-certificaat is overigens geen wettelijke verplichting. Echter wordt dit certificaat wel steeds vaker geëist door opdrachtgevers (vooral in de bouwsector). Met een VCA-certificaat kunnen werknemers, bedrijven en zzp'ers aantonen dat er aan een aantal belangrijke verplichtingen uit de Arbowet omtrent veiligheid wordt voldaan. Het is voor een bedrijf/opdrachtgever dus van grote meerwaarde als het personeel over een VCA-certificaat beschikt.

Bedrijfshulpverlener (BHV'er).

Elke werkgever met tenminste één of meer medewerkers is wettelijk verplicht om een BHV'er op de werkvloer te hebben. De werkgever moet ervoor zorgen dat hij zichzelf, het personeel en de bezoekers bij een calamiteit snel in veiligheid kan (laten) brengen. Elke werkgever heeft een algemene zorgplicht, wat wil zeggen dat hij moet zorgen voor de veiligheid en gezondheid van de werknemers en bezoekers binnen zijn bedrijf.

Natuurlijk kan ook uw BHV'er uitvallen wegens ziekte, ontslag of welke reden dan ook. Hier komt een samenwerking met Krijnen's Business Support ook weer goed van pas! Bij een samenwerking met Krijnen's kun je namelijk gemakkelijk een tijdelijke een BHV'er inhuren.


Krijnen's aanpak is persoonlijk en betrokken, maar ook praktisch en flexibel. U heeft maar één aanspreekpunt en dat werkt wel zo makkelijk en snel.


Met vriendelijke groet,


Sander Krijnen

Per uur - Krijnen's

Krijnen's Business Support

VCA gecertificeerd personeel inhuren!

Krijnen's is VCA gecertificeerd.

BHV gecertificeerd personeel inhuren!

Krijnen's is BHV gecertificeerd.