Online radio luisteren in Nederland en België.


Onze merken


In de loop der jaren heb ik een aantal merken opgebouwd in Nederland en België die onderdeel uitmaken van mijn onderneming. Een aantal van deze merken zijn van mij en mijn zakenpartner Nick Wagelmans samen. Deze samenwerking is ontstaan uit een hobby waarbij ik verantwoordelijk ben voor het creatieve gedeelte en de communicatie. Nick is verantwoordelijk is voor de techniek en werkt ook actief mee in het ontwerp.


© Krijnen & Wagelmans


Samen zijn wij verantwoordelijk voor de content en inrichting van de merken waaronder "© Krijnen & Wagelmans" vermeld staat. Wagelmans heeft erg veel ervaring als software ontwikkelaar en weet complexe technische vraagstukken om te zetten naar waardevolle werkende applicaties. Omdat wij samen al jaren brainstormen en discussiëren over nieuwe ideeën en verbeteringen voor onze merken, maar bovenal hiermee elkaar prima aanvullen, en samen met veel passie werken aan onze projecten, hebben we een aantal sterke online merken weten neer te zetten. Onze goede samenwerking heeft dan ook al vijf keer mogen resulteren in een nominatie voor de jaarlijkse Website van het Jaar verkiezingen waarmee wij inmiddels drie awards hebben gewonnen voor zowel beste website als populairste website.

Radiozenders.FM 🇳🇱

Radio luisteren - Nederland

Radiozenders.FM © Krijnen & Wagelmans 2022

Radio luisteren via internet op een zo gebruiksvriendelijk mogelijke manier. Klik en luister direct naar je favoriete Nederlandse radiozenders . Dat is het doel van de website Radiozenders.FM.

Geschiedenis Radiozenders.FM

Ergens in het begin van 2010, tijdens een avondje borrelen en brainstormen samen met Nick, zat ik achter de pc wat te zoeken naar goede (generieke) domeinnamen. Toen ik de domeinnaam extensie .FM zag, dacht ik: radiozenders.. dat is een goeie! maar die zal wel niet vrij zijn. Ik typte de naam in bij de hosting provider en tot mijn grote verbazing kon ik de naam gewoon registreren, wat ik dus direct deed!

Iets met popcorn en de Belastingdienst? 🤔

In de week die volgde na de registratie van de domeinnaam, werd in mijn hoofd een proces in gang gezet wat is te vergelijken met een pan maiskorrels op het vuur. Het ene goede idee ontpopte na het andere en ik kreeg steeds betere ideeën. In mijn hoofd zag ik al een lay out van de website. Omdat op een gegeven moment de popcorn de pan uit schoot, moest ik dit op een of andere manier vastleggen om het niet te vergeten.

In mijn zoektocht naar een pen en een stuk papier vond ik een lege envelop van de belastingdienst. Hierop tekende ik mijn eerste schets uit, van de website Radiozenders.FM. Op de andere kant schreef ik enkele aantekeningen. Toen Nick weer op bezoek kwam, overhandigde ik hem deze letterlijke "blueprint" en vroeg hem: kun jij hier iets mee?

Hij lachte om mijn verstrooide manier van presenteren en zei: ik zal eens kijken. Na een aantal opzetjes lanceerden wij op 20-10-2010, de eerste versie van Radiozenders.FM. De eerste luisteraars waren al snel een feit en er voglde er in de loop der jaren meer en meer.

De beste en populairste radio website van Nederland

De website Radiozenders.FM behoort vandaag de dag tot een van de grootste radioportals van Nederland. In 2020 heeft het Nederlandse publiek onze website uitgeroepen tot Beste Radio Website en Populairste Radio Website tijdens de Website van het Jaar verkiezingen. Dit jaar mogen wij ons voor het tweede jaar op rij Populairste Radio Website van Nederland noemen. Radiozenders.FM - Radio luisteren, doe je hier!

OnlineRadio.FM 🇧🇪

Radio luisteren - België

OnlineRadio.FM © Krijnen & Wagelmans 2022