Service met de focus op veiligheid ✓

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze (zakelijke) dienstverlening. We leven in een turbulente tijd die extra aandacht vraagt om de veiligheid van bedrijven/instellingen en het veiligheidsgevoel van personeel, bezoekers, klanten en cliënten zoveel mogelijk te kunnen blijven waarborgen.

Krijnen's Corporate Services levert verschillende (klantvriendelijke) service diensten, waarmee we graag een bijdrage leveren aan uw bedrijfsveiligheid. Hieronder lichten we een aantal voorbeelden uit van diensten die wij voor uw organisatie kunnen verzorgen.

Hospitality Services

In een tijd waarin een goed beveiligingsplan essentieel is voor organisaties, is tegelijkertijd een tekort ontstaan aan gediplomeerde beveiligers. De werkdruk in de beveiligingsbrance is hierdoor enorm hoog geworden de laatste jaren. Krijnen's Corporate Services neemt service verlenende taken over in uw beveiligingsteam.

Security Awareness

Bij een samenwerking met KCS bent u gegarandeerd van ervaren servicemedewerkers die beschikken over een hoge mate van veiligheidsbewustzijn. Met een militaire achtergrond en diverse opleidingen in het kader van beveiliging en bewaking bij verschillende (semi)overheidsdiensten is Krijnen's Corporate Services zich als geen ander bewust van de veiligheidsrisico's die zich in een organisatie kunnen voordoen.

Zorgsupport Service

Een zorgsupportmedewerker van KCS is iemand die proactief aanwezig is voor het veiligheidsgevoel van uw zorgpersoneel. De KCS-zorgsupportmedewerker is in de meeste gevallen niet geuniformeerd zoals een beveiliger.

Het dragen van een uniform met autoritaire uitstraling kan in bepaalde settings namelijk juist escalerend werken. De zorgsuportmedewerker is permanent in de buurt van de zorgverleners, observeert en signaleert ongeregeldheden. Wanneer er bijvoorbeeld agressie dreigt te onstaan zal de zorgsupportmedewerker optreden door de-escalerend op te treden en zonodig te alarmeren.

De zorgsupportmedewerker kan uw team tevens ontlasten door allerlei dienstverlenende taken over te nemen. Zo kunnen uw zorgverleners de focus vooral op de primaire zorgtaken richten wat zal resulteren in meer en kwalitatief betere zorg voor uw cliënten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: extra handen bij patiëntenvervoer, het ontvangen en begeleiden van familie/gasten.

Actuele projecten & opdrachtgevers

Sinds de start van ons bedrijf in 2021, heeft Krijnen's Corporate Services (KCS) al bij mogen dragen aan een aantal interessante opdrachten bij toonaangevende bedrijven in de medische sector. Zo heeft KCS in opdracht van SureCare uitgeholpen in het Maxima MC als zorgsupportmedewerker tijdens de coronacrisis in 2021/2022. Voor Philips Medical Systems verrichten wij in samenwerking met H&H Security, werkzaamheden op het gebied van hospitality met de focus op security awareness.

H&H Security

Philips Medical Systems

SureCare

Máxima MC